4 egyszerű tipp, amikkel a fogyás után feszesebbé teheti a bőrét

A lötyögő bőrrel a legtöbb nőnek is szembe kell néznie a terhesség után.
Amikor túlsúlyosak vagyunk, a bőrünk kitágul, hogy a felgyülemlett zsírnak helyet biztosítson. De emellett még extra zsírt is elraktároz. Amikor elvesztettük a felszedett súlyt, a bőrünk elkezd megereszkedni, ami egy kicsit csúnya, ezért érdemes ezzel a problémával komolyabban is foglalkozni. 
 
Hogyan feszesítsük a bőrt a fogyás után?
 
A test azon része, ahol a legtöbbször fordul elő a lötyögő bőr, azok a karok alatti rész, a hát, a has és a mellkas.
 
Ezeken kívül természetesen a test más részein is lehetnek részek, amik lötyögnek vagy lógnak, különösen a fogyókúra után. A legjobb az, ha a fogyókúrával párhuzamosan feszesítsük a bőrt, de az is lehetséges, hogy miután a hurkácskák eltűntek, után kezdünk bele. 
 
1. A lógó bőr legfőbb oka a súlyvesztés gyorsasága, mert nem ad elég időt a bőrnek, hogy igazodjon a megváltozott testsúlyhoz. Ezért, ha fogyni szeretne, akkor a sovány test helyett inkább a szálkás testet tűzzük ki célul magunk elé. A kitűzött cél lassú elérése sokkal jobb, mint a gyors, azonnali fogyás. Ha a lassú fogyást választja, akkor a szervezetnek van ideje alkalmazkodni a változáshoz és így utána nem kell majd a lötyögő bőrrel foglalkozni. 
 
2. Ha még mindig lötyög a bőre, akkor érdemes folyamatosan testápolóval kenni. Nagyon sok bőrfeszesítő készítményt lehet kapni készen az üzletekben. A kollagén és az elasztin a 2 összetevőjük ezeknek a speciálisan bőrt feszesítő krémeknek. Sokan azt gondolják, hogy a krém nem hatásos, de a folyamatos használat tényleg segíthet megszabadulni a nem kívánt, lötyögő bőrtől. 
 
3. Semmi sem olyan egyszerű, mint a test bedörzsölése, ami segíthet a túlzottan megnyúlt bőr lefaragásában. E mögött a gyakorlat mögött orvosi magyarázatot találhatunk. A dörzsölés növeli a vérkeringést és elősegíti a bőr rugalmasságának szabályozását. A sóval történő dörzsölés tűnik a leghatásosabbnak a lógó bőr esetén, de persze sok egyéb anyagot is használhatunk. 
 
4. A melegítés talán nem a legjobb megoldás a megnyúlt bőrre, de a spa tekercselés és a masszázs csodákra képes. Amikor a bőr a masszázs alatt dolgozik, akkor a sejtek erősödnek és a megereszkedés csökkenni fog. A különbözős spa tekercselés szintén feszesíti a bőrt.

 

4 egyszerű tipp, amikkel a fogyás után feszesebbé teheti a bőrét hozzászólásai

Szólj hozzá

0.042 mp